Szkolenie online „Wyłączenie gruntów z produkcji, m.in. w kontekście zmian do Ustawy Prawo Geodezyjne i kartograficzne, Prawo Budowlane, Ustawy o Ochronie gruntów rolnych i leśnych.” 24 listopada 2020 r.

Data publikacji: 06.11.2020

Tematyka:

Użytek Bp i jego ujawnianie w egib w trybie modernizacji i w jednostkowych opracowaniach geodezyjnych, w tym inwentaryzacji powykonawczej.

Conductive: Dr. eng. Lyudmila Petrzhak

Członek Komisji Kwalifikacyjnej ds. Uprawnień Zawodowych w dziedzinie Geodezji i Kartografii, Redaktor Naczelny Przeglądu Geodezyjnego, Dyrektor Ośrodka Szkoleniowego Stowarzyszenia Geodetów Polskich, wykonawca prac geodezyjnych i kartograficznych, uprawnienia z zakresów: 1, 2, 3, 5, 6, 7 –geodeta, kartograf, fotogrametra; rzeczoznawca majątkowy, klasyfikator gruntów, planista.

Term: 24 listopada 2020 r. (wtorek), w godzinach 09.00 – 15.30

Places: Platforma Zoom Meeting, www.zoom.us

Cost: 250,00 zł od osoby

200,00 zł od osoby dla członków SGP, którzy mają aktualnie opłacone składki

Konto

Zespół Rzeczoznawców Stowarzyszenia Geodetów Polskich

00-043 Warszawa,

ul. Czackiego 3/5

Nr konta: 63 1140 1010 0000 3522 2900 1011

(koniecznie z dopiskiem szkolenie: 42/2020_wyłączenie gruntów z produkcji – opłata za: nazwisko i imię uczestnika szkolenia )

Szczegółowe informacje są dostępne w załącznikach poniżej.

Serdecznie zapraszamy

Załączniki:

Zaproszenie (pdf)>>>

Zgłoszenie – Karta uczestnictwa (pdf)>>>

Zgłoszenie – Karta uczestnictwa (doc)>>>

GK

Conference participant details

Training/Conference Bill Details

* Fields marked with an asterisk are required.