Zaproszenie na szkolenie online na temat: „Ustalanie przebiegu granic działek ewidencyjnych”, które odbędzie się w dniu 25 czerwca 2020 roku

Data publikacji: 04.06.2020

Szanowni Państwo,
Ośrodek Szkolenia Geodetów i Kartografów Stowarzyszenia Geodetów Polskich zaprasza na szkolenie online na Platformie Zoom Meeting na temat: „Ustalanie przebiegu granic działek ewidencyjnych”.

Szkolenie będzie przeprowadzone przez dr hab. inż. Pawła Hanusa, prof. AGH

Szkolenie odbędzie się 25 czerwca 2020 r. w godz. 10-14:00

Tematyka szkolenia jest  szczególnie interesująca ponieważ który/a z nas, geodetów nie spotkał się chociażby z dylematem w jakim trybie dokonać ustalenia granic działki ewidencyjnej, według jakich kryteriów ocenić dokumenty wykorzystane do ustalenia granic działki ewidencyjnej. Wszystkie te kwestie i wiele innych wyjaśni nam w przystępny sposób specjalista w tym zakresie Pan Paweł Hanus, autor wielu publikacji na ten temat.

Wszelkie informacje dotyczące szkolenia są dostępne pod adresem:

Zgłoszenie można wysłać również bezpośrednio ze strony internetowej.

Serdecznie zapraszamy

P.I.