Członkowie wspierający

CZŁONKOWIE WSPIERAJĄCY STOWARZYSZENIE GEODETÓW POLSKICH

Misja:

Tworzenie i dostarczanie wszechstronnych rozwiązań informatycznych dla geodezji.

O  FIRMIE:

Softline Plus Jerzy Biegalski tworzy geodezyjne oprogramowanie i wspiera użytkowników w zakresie przetwarzania danych pomiarowych od 1992 roku. Jest producentem najbardziej popularnej w Polsce aplikacji dla geodetów – C-GEO. Firma oferuje także własne aplikacje do kontroli plików GML – GML Factory, wtyczkę dla QGIS do wizualizacji GML i inne rozwiązania informatyczne. Softline Plus prowadzi szkolenia dla geodetów i innych specjalistów w zakresie przetwarzania danych przestrzennych baz państwowego zasobu (EGiB, GESUT, BDOT, BDSOG, itd.).

Czym się zajmujemy?

Od 2014 roku Akademia UAV wspiera firmy przy wdrożeniach dronów. Przez ten czas przeprowadziliśmy kilka tysięcy osób przez proces uzyskania uprawnień pilota bezzałogowych statków powietrznych. Dostarczyliśmy również wiele dronów do firm i instytucji.

Zauważyliśmy, że samo szkolenie i dostarczenie sprzętu to za mało. Firmy oczekują szerszego wsparcia przy wdrażaniu dronów. W związku z tym rozszerzyliśmy działalność Akademia UAV o kompletną usługę wdrożenia dronów do firmy, gdzie szkolenie jest tylko jednym z elementów całego procesu.

KIM JESTEŚMY?

Z wykształcenia jesteśmy geodetami i przez wiele lat zajmowaliśmy się wdrażaniem nowoczesnych technologii pomiarowych w firmach geodezyjnych i budowlanych. Ta wiedza i doświadczenie pozwalają nam doskonale rozumieć specyfikę tych branż oraz potrzeby stałego rozwoju technologicznego firm. Pasja do wszystkiego co lata w połączeniu z doświadczeniem w pracach pomiarowych sprawia, że nasi Klienci doceniają nasze praktyczne podejście do wykorzystania dronów w pracach pomiarowych.