Zaproszenie na szkolenie on-line: Wybrane problemy pracy geodety w świetle znowelizowanych ustaw: Prawo geodezyjne i kartograficzne i Prawo budowlane…, 16 lutego 2021 r.

2021.01.22

Zarząd Oddziału Stowarzyszenia Geodetów Polskich w Warszawie oraz Komisja Szkolenia Ustawicznego zapraszają na szkolenie online nt. Wybrane problemy pracy geodety w świetle znowelizowanych ustaw: Prawo geodezyjne i kartograficzne i Prawo budowlane oraz po wydaniu nowego rozporządzenia „standardy” . Codzienne problemy administracji i wykonawców, 16 lutego 2021 r. Szkolenie poprowadzi dr inż. Ludmiła Pietrzak.

Zarząd Oddziału Stowarzyszenia Geodetów Polskich w Warszawie oraz Komisja Szkolenia Ustawicznego zapraszają na szkolenie online nt. Wybrane problemy pracy geodety w świetle znowelizowanych ustaw: Prawo geodezyjne i kartograficzne i Prawo budowlane oraz po wydaniu nowego rozporządzenia „standardy” . Codzienne problemy administracji i wykonawców, prowadzone online na Platformie Zoom Meeting.

Wszelkie informacje dotyczące szkolenia są dostępne pod adresem:

Szkolenie 16 lutego 2021 r. >>>

Serdecznie zapraszamy.