XLIV Olimpiada Wiedzy Geodezyjnej i Kartograficznej

Data publikacji: 02.07.2021

Komitet Główny Olimpiady Wiedzy Geodezyjnej i Kartograficznej i Zarząd Główny SGP uprzejmie informują, że przystąpiono do organizacji XLIV edycji Olimpiady.

Organizatorem zawodów drugiego i trzeciego stopnia będzie Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego nr 1 „Budowlanka” w Zielonej Górze oraz Zarząd Oddziału Stowarzyszenia Geodetów Polskich w Zielonej Górze. Przewidujemy, że zawody te zostaną przeprowadzone w dniach 21-23 kwietnia 2022 r.

Zawody pierwszego stopnia – etap szkolny należy zorganizować w dniach 21 – 22 października 2021 r.

Szczegółowe informacje dotyczące tej edycji Olimpiady oraz zestawy pytań na etap szkolny Komitet Główny przekaże szkołom, które zgłoszą udział w Olimpiadzie. W związku z tym zgłoszenie szkoły do udziału w XLIV Olimpiadzie WGiK należy przekazać do biura Zarządu Głównego SGP w terminie do 1 października 2021 r. drogą elektroniczną na adres:  olimpiada@sgp.geodezja.org.pl

Formularz zgłoszenia prześlemy do szkół oraz zamieścimy na stronie ZG SGP w pierwszych dniach września br.

Załączniki:

1. Regulamin Olimpiady WGiK>>>