Zapraszamy na kurs przygotowawczy do egzaminu państwowego na uprawnienia zawodowe w dziedzinie geodezji i kartografii w zakresie 2 i 5 – Toruń, listopad – grudzień 2015 r.

Data publikacji: 10.09.2015

Stowarzyszenie Geodetów Polskich Oddział w Toruniu wraz z Zespołem Rzeczoznawców zamierza zorganizować w listopadzie i grudniu 2015 roku kurs przygotowawczy do egzaminu państwowego na uprawnienia zawodowe w dziedzinie geodezji i kartografii w zakresie 2 i 5.

Wykładowcami kursu będą doskonali specjaliści z Ośrodka Szkolenia Geodetów i Kartografów Stowarzyszenia Geodetów Polskich. Uczestnicy kursu otrzymają całościowy konspekt w postaci elektronicznej lub drukowanej (na życzenie) oraz zaświadczenie o ukończeniu kursu. W przerwach zapewniamy serwis kawowy.

Wykłady będą się odbywały w soboty i niedziele, 7 i 8, 21 i 22 listopada oraz 5 i 6 grudnia 2015 r., w Toruniu przy ulicy Piernikarskiej 6 w sali konferencyjnej NOT (godz. od 9 00 – do17 00).

Zgłoszenia przyjmują oraz informacji udzielają:

Grzegorz Łuczka: tel. 697 914 527   email: gluczka@geolines.pl

Łucja Makowska: tel. 504 924 609   email: lucjamak@gmail.com