Informacja o odwołaniu szkolenia o tematyce: „Podziały nieruchomości zurbanizowanych oraz rolnych i leśnych”; „Rozgraniczenia nieruchomości”, które planowane było w dniu 2 kwietnia 2020 roku w Warszawie

Data publikacji: 18.03.2020

Zarząd Główny Stowarzyszenia Geodetów Polskich uprzejmie informuje, że szkolenie o tematyce: „Podziały nieruchomości zurbanizowanych oraz rolnych i leśnych”; „Rozgraniczenia nieruchomości”, które planowane było w dniu 2 kwietnia 2020 roku w Warszawie zostaje przełożone na najbliższy możliwy termin. O nowym terminie szkolenia, uczestnicy zostaną powiadomieni pocztą elektroniczną jak również odrębnym komunikatem na stronie SGP.

Zarząd Główny Stowarzyszenia Geodetów Polskich z uwagą śledzi sytuację w kraju i na świecie dotyczącą epidemii nowego koronawirusa. Stosując się do zaleceń organów rządowych i lekarzy, biuro Zarządu Głównego SGP podjęło pracę zdalną. Jesteśmy do Państwa dyspozycji poprzez komórkowy kontakt telefoniczny oraz poprzez pocztę elektroniczną.

telefon: + 48 606 480 954

rzeczoznawcysgp@wp.pl; biuro@sgp.geodezja.org.pl